Πρόσκληση Συνεδρίασης (05-06-2018)

Καλούνται τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α σε συνεδρίαση , την Τρίτη 05 Ιουνίου 2018 και ώρα 10:30 π.μ. στο χώρο που στεγάζεται η Δ.Ε.Υ.Α. Κύμης Αλιβερίου  , με τα  θέματα  της ημερήσιας διάταξης:

 

  1. Προγραμματική Σύμβαση  με το Δήμο Κύμης Αλιβερίου για την υποβολή πρότασης στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι» στον Άξονα προτεραιότητας «Βελτίωση των υποδομών των δικτύων ύδρευσης» για την υποβολή πρότασης , με τίτλο «Έργα εξοικονόμησης και αναβάθμισης της ποιότητας του πόσιμου νερού».
  2. Ορισμός εκπροσώπου για την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α και Δήμου Κύμης Αλιβερίου για την υποβολή πρότασης , με τίτλο «Έργα εξοικονόμησης και αναβάθμισης της ποιότητας του πόσιμου νερού.»
  3. Προγραμματική Σύμβαση με το Δήμο Κύμης Αλιβερίου για την υποβολή πρότασης στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι» στον άξονα προτεραιότητας «Βελτίωση των βασικών περιβαλλοντικών υποδομών και ιδίως αυτών της επεξεργασίας των λυμάτων», για την υποβολή πρότασης , με τίτλο «Βιολογικός καθαρισμός κεντρικών συλλεκτήρων  Αποχέτευσης Δ.Ε. Αυλώνος του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου.»
  4. Ορισμός εκπροσώπου για την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α και Δήμου Κύμης Αλιβερίου για την υποβολή πρότασης , με τίτλο «Βιολογικός καθαρισμός κεντρικών συλλεκτήρων Αποχέτευσης Δ.Ε. Αυλώνος του Δήμου Κύμης Αλιβερίου.
  5. Έγκριση μελέτης κεντρικών Συλλεκτήρων αποχέτευσης Δ.Ε.Αυλώνος Δήμου Κύμης Αλιβερίου.
  6. Ανάθεση προμήθειας χημικών αφαλάτωσης.
  7. Αιτήσεις πολιτών
  8. Ορισμός Δικηγόρου.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΦΩΤΗΣ